Fritéza ETA Vista 0168 90000

(0x)
Kód
06440014
EAN
8590393343706
Dostupnosť
Skladom
Naša cena s DPH
85,87 €/ks
06440014.jpg
ks

Popis


Pripravte si obľúbené vyprážané aj nesmažené jedlá s v zdravšej verzii, s minimom pridaného tuku! Teplovzdušná fritéza ETA Vista vypráža jedlo pomocou horúceho vzduchu, ktorý prúdi rovnomerne vo vnútri fritézy. Výsledkom sú potom rovnomerne usmažené rezne, hranolky, krokety aj zeleninový falafel.

S teplovzdušnou fritézou sa nemusíte obmedzovať len na vyprážanie. Hravo si poradí aj s tortovými korpusmi, muffinmi a ďalšími sladkými dobrotami.

S teplovzdušnou fritézou ETA Fritta budete v kuchyni váľať. Na hornom kryte sú uvedené orientačné časy a teploty prípravy rôznych pokrmov ako malá nápoveda. Takto vždy pripravíte perfektný steak, chrumkavé hranolky, šťavnatú rybu či nadýchaný koláč.

S plynulým nastavením teploty v rozmedzí 160-220 ° C máte absolútnu kontrolu nad celým procesom. S časovačom si nemusíte robiť starosti s tým, že niečo pripálite. Vďaka nastaviteľnému časovému spínaču v až na 30 minút vás fritéza vždy upozorní, že je jedlo hotové.

Pokiaľ potrebujete viac času, využite funkciu nepretržitého chodu, vďaka ktorému bude fritéza udržiavať nastavenú teplotu, kým ju nevypnete.

Veľká nepriľnavá nádoba
Fritéza efektívne využíva vnútorný priestor. Vďaka tomu nezaberie veľa miesta na kuchynskej linke, ale ponúkne veľký objem nádoby 4,3 litra. Nepriľnavý povrch zaisťuje, že sa vám nič nespáli. Pri nádobe nechýba ani grilovací rošt.

Praktickou vychytávkou je aj priezorové okno vpredu nádoby, vďaka ktorému môžete ľahko a rýchlo kontrolovať prípravu jedla. Navyše nádobu nemusíte počas varenia otvárať a zbytočne tak strácať teplotu.

Fritézu môžete využiť nielen doma, ale vďaka jej kompaktným rozmerom aj na chate, chalupe či v karavane.

Bezpečie na prvom mieste
Chceme, aby vaše varenie bolo bezpečné a ľahké. Preto sme vybavili našu fritézu svetelnou a zvukovou signalizáciou prevádzky, ktorá vás informuje o stave prístroja. Svetlo nájdete aj vo vnútri fritézy, kde vám posvieti na všetko, čo sa vo vnútri deje.

Tepelne izolované držadlo je navrhnuté tak, aby vám poskytlo bezpečnú obsluhu a minimalizovalo riziko popálenia. Protišmykové nôžky zaistia stabilitu prístroja pri manipulácii s ním, či už pracujete na hladkej alebo nerovnej ploche. Nechýba tu ani tepelná poistka a bezpečnostná poistka proti nesprávnemu zostaveniu.

Naša fritéza je vybavená prívodným káblom s dĺžkou 0,6 metra, čo vám poskytuje dostatok flexibility pri umiestnení prístroja v kuchyni. S príkonom 1 300 W získate dostatočnú silu na rýchle a efektívne varenie.

Technické parametre:

- Príkon fritézy: 1300 W
- Typ fritovania: horúci vzduch
- Materiál nádoby: nepriľnavý povrch
- Displej: bez displeja
- Časovač/minútka: áno
- Svetelná signalizácia: áno
- Regulácia teploty: áno
- Umývateľné odnímateľné časti: nádoba
- Objem fritovacieho koša: 4.3 l
- Značka kvality dTest: nie
- Rozmery produktu:
- Šírka: 26 cm
- Výška: 27 cm
- Hĺbka: 34.5 cm
- Hmotnosť: 3.5 kg

Parametre

Súbory na stiahnutie

Odkazy a videá

Komentáre

Hodnotenie

0

Hodnotilo 0 užívateľov

5
4
3
2
1

Články